élet

élet

2015. február 6., péntek

Meditációs gyakorlat

Képzelj el egy fénylő fehér pontot a mellkasod közepén.

Rajzolj ebből a pontból kiindulva, izzó fehér fényszállal egy kört: előre indul, megkerüli mellkasod és hátulról csatlakozik vissza a kezdőpontba. 

A kezdőpontból azonnal újabb kör indul, ugyanígy, de más pályán. Folytasd ezt körbe-körbe amíg a fényszálak egy tömör, összefüggő fénygömbbe burkolják a felső tested. A kiinduló pont a mellkas közepében. Ez egy fényszálakból szőtt tömör fénygömb.

Mindezt térben lásd.

Lásd ahogy a galaxis központi magjából egy fényoszlop a fejtetődön át az imént megszőtt fénygömb középpontján keresztül halad, majd a gerincoszlopod alján kilép és lefelé, egészen a Föld kristály magjába köt. Érezd a fényoszlopban az energia lüktetését, áramlását.

Lassan vegyél mély lélegzetet. Érezd ahogy a fényoszlop a galaktikus központból áradva feltölt. Lásd ahogy a megszőtt fénygömb is kifényesedik, ekkor fénye erős, szinte anyagi sűrűségű lesz. Kilégzés közben figyeld meg ahogy a fénygömb a mellkasod körül kitágul. Lélegezz be ismét - a fénygömb fénye felerősödik, töményebbé válik.

Kilégzésnél a gömb kitágul. Fontos, hogy ezt nem elképzelni kell, hanem látni és érezni, hogy mi történik. Tehát ne próbálj meg elképzelést erőltetni arra, hogyan fényesedik vagy tágul a gömb. Csak figyeld, látni (érezni) fogod. A légzés ritmusát ne szabályozd, legyen mindez teljesen természetes.

Pár lélegzetvétel után, amikor a gömb már akkora, hogy teljesen beburkol, képzeld el: belégzésnél tovább fényesedik, kilégzésnél viszont elkezd az óra járásával ellentétes irányban pörögni (jobbról balra). Közben légy tudatában a galaktikus centrumból a Föld kristálymagjáig áradó tengelynek. Ez a tengelyed. Lélegezz teljesen természetesen: minden belégzésnél a gömb fénye felerősödik, kilégzésnél a pörgés sebessége gyorsul. Semmilyen elképzelést ne erőltess, mindennek természetesen, lágyan kell alakulnia.

Figyeld meg ezt, de ne akard Te szabályozni a pörgést vagy a sebességét. Csak figyeld ahogy gyorsul.

Lesz egy sebesség amikor már nem tudod nyomon követni gömb forgását. A forgás hangot és szelet kelt. Ahogy érzed ezt a szelet, olyan mintha belőled, rajtad keresztül áradna.
Tudd azt és érezd, hogy ez a szél minden negatívat, betegest, torzat kitisztít, kiseper a belsődből!

Ugyanakkor tudd és érezd hogy a körülötted forgó gömb minden negatív hatást kizár, ami el akar téged érni. Lásd ahogy a gömb forgása a rád csatlakozott negatív hálórendszer szálait levágja rólad.

Semmilyen negativitás nem érhet el, teljesen védve vagy! A támadások mint szikraszerű felvillanások pattannak le a gömbről, jellegzetes fémes, pengő hang kíséretében.

Ha a légzéssel tovább növeled a gömb forgási sebességét (ekkor finoman érezhető, magas rezgés árad belőle), van egy pont, amikor a gömb fénye belobban. Hogy ez bekövetkezik-e az egyedi, de ha bekövetkezik látni fogod. Olyan mint amikor egy vaku fényébe nézel, az egész gömb ebben a metsző éles fényben izzik.

Ez a gyakorlatot az éterikus térben nagy energiákat mozdít meg körülötted, és ez a forgó mező napokig is megmarad. Ez a mező fizikailag létező dolog körülötted egy magasabb
rezgéstartományban. Egy éteri szinten látó ezt tisztán érzékeli körülötted.

Ha gyakorlatra tettél szert benne, nem kell mindig a legelejéről kezdened, csak ellenőrizd, hogy a forgó mező körülötted van-e, illetve forgása mennyire stabil. Tengelyed bekötése a Galaktikus Központba és a Föld kristálymagjába adja a forgó mező stabilitását.

Ezzel a gyakorlattal mindig csak addig haladj, amíg az elképzelés egyszerű, könnyed és harmónikus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése